Despre noi

        Ziua nuntii e ca un carusel, in care te invarti cu mare viteza. In fiecare clipa, praful uitarii se va asterne rapid peste toate amintirile tale. Iti vei aminti de ziua nuntii ca de un vis frumos care s-a risipit parca intr-o clipa..
Pentru a iti pastra vie memoria, imaginile de la nunta te putem ajuta sa retraiesti magia acelor clipe. Nimeni nu le va pretui mai mult decat tine. Fotografiile si filmarile sunt o investitie despre importanta careia, vei fi pe deplin convins abia dupa ce le vei avea si a caror valoare va creste nebanuit peste ani. Atunci intelegi ca, merita efortul sa-ti angajezi acel fotograf si cameraman care stii ca nu iti vor dezamagi increderea.  Despre calitatea artistica si incarcatura emotionala pe care o redau imaginile de la nunta ta, tu decizi, din momentul in care iti alegi fotograful si cameramanul.
        Un fotograf & cameraman de nunta experimentat, atent, care e insufletit de pasiune, va sti sa surprinda in imagini nu numai infatisarea personajelor ci si starea lor de spirit.  Revazandu-te in imagini, te ajuta sa te redescoperi, sa retraiesti fiorul acelor momente,  o mare bucurie iti va cuprinde sufletul.
        Suntem o echipa tanara, dinamica, cu multa experienta in furnizarea de servicii premium in fotografia si videografia de eveniment( nunta, cumatrie etc.... )
Calitate, creativitate si profesionalism , acestea sunt caile pe care le urmam. Adesea mirii ne aleg pentru ca inteleg importanta acestei zile si vor sa o onoreze si sa o respecte, lasand un profesionist sa se ocupe de "crearea" nepretuitelor amintiri din acea zi.
        Va trebui sa iti alegi cu grija fotograful & cameramanul si sa fii convins cu mult inainte, ca ei sunt capabili sa capteze cu profesionalism si sensibilitate fiecare zambet, fiecare lacrima, emotiile si bucuriile din ziua nuntii.
        Suntem constienti ca este o mare  responsabilitate,  atunci cand mirii ne incredinteaza misiunea sa le imortalizezam in imagini cel mai important eveniment al vietii lor si o facem cu mare onoare si pasiune, pentru a le implini toate asteptarile.
Daca doriti sa aveti un eveniment reusit din toate punctele de vedere apelati cu incredere la serviciile noastre.

NU VEI REGRETA !